Onze klanten kwaliteitsvolle diensten bieden is onze dagelijkse prioriteit! FLP stelt u haar knowhow, haar ervaring en haar dynamisme ter beschikking om uw communicatie pit te geven.

Wij bewijzen onze knowhow

Indien u nog nooit eerder met ons werkte zullen onze grafisten kosteloos en vrijblijvend voor u een origineel en gepersonaliseerd ontwerp maken voor uw personeelsadvertenties. In het geval van onderwijsinstellingen of universiteiten maken we zelfs een grafische studie voor uw campagne. Hoe uw imago of huisstijl ook zijn, u zult zien dat we ze weten naar voor te brengen. Veel bedrijven schonken ons reeds hun vertrouwen.

U wordt gezien

In de media komen is al een eerste stap. Gezien en gelezen worden is beter! Of het nu gaat over rekruteringscommunicatie, commerciële publiciteit, grafische creaties of campagnes: FLP zorgt ervoor dat u opvalt tussen de anderen.

Alles glashelder

U houdt niet van onaangename verrassingen… en wij evenmin! Vooraleer tot de productie over te gaan sturen we u een helder en uitgebreid bestek of een proefdruk (“goed voor druk”). Zo kunt u de proefdruk nazien en een duidelijk beeld krijgen van het kostenplaatje. Wanneer het personeelsadvertenties betreft of onderwijscampagnes, dan is de opmaak van uw advertenties altijd gratis: u betaalt in dit geval dus enkel de mediaruimte voor de inlassing.