Communicatiestrategie, marketing, media en planning, … geen kinderspel om alles in goede banen te leiden. Tenzij u er een voltijdse taak van maakt. Dat doen wij nu juist … al een geruime tijd! Bij FLP kunnen we u raad geven bij elke etappe. Wij optimaliseren uw budget. Uw communicatie is niet langer een bron van onkosten, maar wordt een rendabele investering.

Woorden wikken, …

Hoe stelt u best uw activiteit en uw diensten voor? Naast het grafisch ontwerp helpen wij u ook bij het opstellen van uw teksten. Wij herlezen en zorgen voor een grondige spellingcontrole. Voor uw personeelsadvertenties kunnen we u zelfs juridisch advies geven.

The medium is the message !

Alle specialisten zullen het u bevestigen: de mediadrager zelf heeft ook invloed op de boodschap die hij draagt. FLP helpt u de meest aangewezen mediadrager kiezen doorheen een volledige analyse volgens meerdere criteria (oplage, spreiding, lezersprofiel, inlassingsprijs, aard van de openstaande functie, …) Indien u in meerdere media wilt publiceren (cross-media) kunnen we u ook daarbij helpen.

Meer met minder

Indien u voor de uitdaging staat om uw budget terug te schroeven zonder verlies van impact, dan laten we u profiteren van ons hele arsenaal: combinatietarieven, doorplaatsingen, speciale aanbiedingen, … De mogelijkheden voor besparen zullen u vebazen.