Campagne pour l'enseignementOpendeurdagen, nieuwe programma’s, inschrijvingen, onderzoek, postuniversitaire
opleidingen, aanwerving van personeel, … nooit eerder voerden scholen en universiteiten zoveel communicatie. Sinds lang helpen we hen op een budgetvriendelijke manier bij het versterken van hun imago. Dankzij een mediaplan op maat maken we komaf met versnipperde strategieën en een nooit eindigende stroom facturen. Alles is van meet af aan glashelder !

Maak even kennis met de campagnes die we voor onze klanten realiseerden.

Een strategische aanpak

Ieder jaar voert FLP een enquête bij de bijzonderste kranten en bladen uit Belgie en de grensstreek en maakt voor haar klanten dan een overzicht op van de “onderwijsdossiers” die door de diverse redacties worden voorzien: bijzondere pagina’s, bijlagen, … Zo kent u alle details eerder dan de anderen. Op basis van de ingewonnen informatie (onderwerpen, tarieven, publicatiedata en deadlines) maken wij samen met u een gepersonaliseerd mediaplan op en voorzien de spreiding van uw budget over de verschillende mediadragers gedurende het hele jaar.

Een echte meerwaarde

In plaats van her en der de bladen op te bellen voor uw publiciteit, in plaats van proefdrukken en films te laten maken: bel ons gewoon op en wij zorgen voor alles, zonder dat u één euro meer uitgeeft dan wat u betaalt bij rechtstreeks bestellen. Met andere woorden: wij bieden u GRATIS kwaliteit, opvolging en raad aan.

Nog niet overtuigd?

Om u de kwaliteit van onze diensten te bewijzen stellen we voor om een ontwerp voor een toekomstige campagne te maken in funcite van het imago dat u wilt uitdragen. Neem onverwijld contact met ons op!