Grafisch ontwerp, contact met onderaannemers, aankoop van mediaruimte, opvolging, … Waarom het moeilijk maken, als FLP voor alles kan zorgen! Communicatie is ons vak. Dankzij onze beproefde productiemethodes staan wij zelfs in dringende gevallen voor u klaar. Gooi uw zorgen over boord, vertrouw uw werk toe aan echte professionals.

Eén enkele tussenpersoon: kan het gemakkelijker?

Of het nu gaat over uw rekruteringscommunicatie, uw commerciële publiciteit of uw campagnes, het is niet vanzelfsprekend om uw weg te vinden tussen de verschillende redacties, regies, vertegenwoordigers, … Wij kunnen u helpen! Wij maken voor u één of meer originele ontwerpen. Vervolgens maken wij samen een mediaplan op dat perfect aansluit bij uw behoeften en we zorgen voor de contacten met alle tussenpersonen. In één oogopslag beheert u al uw communicatie.

Iedereen is al eens verstrooid

Tijdens het jaar herinneren wij u aan de sleutelmomenten van uw campagne. En vooraleer we uw advertenties in de opmaak van uw keuze publiceren zorgen we voor een grondige herlezing van uw teksten en sturen we u een proefdruk. Zo houdt u alles onder controle.

Eén enkele factuur, alle bewijsnummers, … geen verrassingen

We staan zelf in voor de opvolging en de controle van al uw publicaties. U hoeft niet eens een stapel kranten te doorzoeken: wij sturen u alle bewijsnummers samen met één enkele factuur.

Uw advertenties tot in het buitenland

Wilt u buiten de grenzen een advertentie plaatsen? Geen probleem! Wij hebben contacten met de internationale regies en zorgen ook voor de professionele vertaling van uw teksten.